مراحل ثبت شرکت با کمک موسسات حقوقی

ساخت وبلاگ
شروع کردن یک کسب‌ و‌کار جدید نیازمند یک طرح کسب‌ و کار و برنامه‌ ریزی‌های دقیق مالی است. در ایران شرکت‌ها با اهداف متفاوتی تأسیس می‌شوند. اولین دسته مربوط به افرادی است که نوآوری جدیدی در شیوه‌ی کسب‌و‌کار خود ندارند و با یک هدف مشخص و از پیش تعیین‌ شده مانند واردات به فعالیت می‌پردازند. اما دسته‌ی دوم متعلق به افرادی است که می‌خواهند از طریق ارائه‌ی یک ایده‌ی جدید و تولید محصول مشکلات دیگران را حل کنند یا اینکه با راه‌اندازی یک سایت اینترنتی اقدام به کسب درآمد می‌کنند. این افراد بعد از شناسایی نیازهای بازار استارتاپ خود را رشد می‌دهند. اگر نتوانند نتیجه‌ی موردنظرشان را بگیرند، از ادامه‌ی مسیر صرف نظر می‌کنند؛ اما در غیر این ‌صورت هر دو مدل کسب‌ و کار برای گسترش کارهای خود و قانونی شدن فعالیت‌هایشان باید اقدام به ثبت شرکت کنند. همان‌طور که می‌دانید، شرکت‌های مختلفی در ایران وجود دارند. ما در مقاله‌ی انواع شرکت‌ در ایران و مدارک لازم برای ثبت هرکدام به‌ تفصیل در مورد هرکدام از آن‌ها توضیح داده‌ایم. در این مقاله‌ی زومیت نیز قصد داریم مراحل ثبت یک شرکت را بررسی کنیم.
مرحله‌ی اول: پیدا کردن شریک خوب
مرحله‌ی دوم: ثبت نام در سامانه‌ی ثبت شرکت
مرحله‌ی سوم: انتخاب نام مناسب برای شرکت
مرحله‌ی چهارم: مشخص کردن مدت و موضوع فعالیت شرکت
مرحله‌ی پنجم: وارد کردن آدرس شرکت
مرحله‌ی ششم: مشخص کردن سرمایه‌ی اولیه
مرحله‌ی هفتم: وارد کردن نام شرکا
مرحله‌ی هشتم: مشخص کردن سمت اشخاص
مرحله‌ی نهم: وارد کردن سهام اشخاص
مرحله‌ی دهم: مشخص کردن ارتباط بین اشخاص
مرحله‌ی یازدهم: ثبت شعب شرکت

[تصویر: %D9%85%D9%88%D8%B3%D8%B3%D9%87-%D8%AD%D9...00x125.jpg]

مرحله‌ی دوازدهم: انتخاب روزنامه‌ی سالی/مالی
مرحله‌ی سیزدهم: وارد کردن متن صورت‌جلسه
مرحله‌ی چهاردهم: اظهارنامه /تقاضانامه
مرحله‌ی پانزدهم: تکمیل اساسنامه
مرحله‌ی شانزدهم: تکمیل شرکت‌نامه
مرحله‌ی هفدهم: تکمیل خلاصه اظهارنامه/تقاضانامه
مرحله‌ی هجدهم: تکمیل مدارک
مرحله‌ی پایانی: پست کردن مدارک
این روزها ثبت کردن یک شرکت مانند گذشته سخت نیست و با توجه به الکترونیکی شدن روند کارها، خودتان بدون نیاز به مؤسسات ثبت شرکت می‌توانید کارهای مربوطه را انجام دهید. در گذشته کارهای ثبت شرکت را موسسات حقوقی بین المللی و وکلا و افرادی که از قوانین اگاهی داشتند انجام می دادند. اما امروزه وظایف تغییر کرده است.
موسسه حقوقی بین المللی با به کارگیری اساتید و حقوقدانان برجسته و با تلفیق توانمندی های علمی و اجرایی، بخشی از مشکلات محسوس حقوقی سازمان ها و شرکت ها را برطرف نموده و افتخار دارد با جمعی از حقوقدانان، اساتید دانشگاه های معتبر، وکلای پایه یک دادگستری، نیروهای اجرایی با سوابق کلان مدیریتی و میان رشته ای در حوزه های مختلف اجرایی و کارشناسان حقوقی توانمند مسلط به زبان های خارجی همکاری نماید تا خدمات حقوقی متنوع خود را در سطوح مختلف و متناسب با نیازهای متقاضیان عرضه نماید.
اهم خدمات حقوقی این موسسات مشتمل بر وکالت دعاوی حقوقی، وکالت دعاوی کیفری، مشاوره حقوقی، داوری و حل اختلافات طرفینی، تنظیم قراردادهای حقوقی، اختلافات گمرکی، اختلافات املاک و اراضی، اجرای اسناد رهنی و وثائق تضمینی، خدمات آموزش حقوقی و مطالعات تخصصی، خدمات امور مهاجرت و پاره ای دیگر از خدمات حقوقی می باشد. موسسه بین المللی حقوقدانان آسیا
منبع انجمن اجتماع اندیشه - تمامی انجمن‌ها ]...
ما را در سایت انجمن اجتماع اندیشه - تمامی انجمن‌ها ] دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : piuc بازدید : 170 تاريخ : چهارشنبه 19 دی 1397 ساعت: 21:03